Faciliteiten FSW

Een overzicht van de faciliteiten die de Faculteit der Sociale Wetenschappen haar studenten biedt.

 

Servicedesk FSW

De Servicedesk FSW is onderdeel van de facilitaire dienst en dient ter ondersteuning van het wetenschappelijk onderzoek en onderwijs van de Faculteit der Sociale Wetenschappen.
Voor medewerkers en (aankomend) studenten is de Servicedesk centrale vraagbaak, informatiepunt en leverancier van tal van diensten en produkten. je vindt de Servicedesk op de eerste etage.

Servicedesk FSW >>


Copy & Printshop

De Copy & Printshop is er voor studenten en medewerkers die iets meer willen dan een enkel kopietje. De Copy & Printshop is er voor studenten en medewerkers die iets meer willen dan een enkel kopietje.

Bibliotheek

Universiteitsbibliotheek
De Universiteit Leiden heeft een centrale bibliotheek en een aantal facultaire bibliotheken. De Universiteitsbibliotheek kun je vinden op de Witte Singel 27 (WSD-gebouw 1169). De openingstijden zijn

  • maandag t/m vrijdag van 08.30-22.00 uur (na 17.00 uur beperkte openstelling),
  • zaterdag van 9.30-17.00 uur, en
  • zondag van 13.00-17.00 uur.

Bibliotheek FSW
In het Pieter de la Courtgebouw (Wassenaarseweg 52) bevindt zich de bibliotheek FSW. De openingstijden zijn maandag t/m donderdag van 09.00-20.00 uur, en vrijdag van 9.00-17.00. De Faculteitsbibliotheek bestaat uit de collecties: Sociologie, Culturele Antropologie, Pedagogiek, Psychologie, Politieke Wetenschappen, Bestuurskunde, Methoden & Technieken en VENA (Vrouwen en Autonomie). De boeken en tijdschriften staan zo opgesteld dat je ze, in tegenstelling tot in de UB, zelf uit de kasten kunt halen.

Blackboard

De Universiteit Leiden heeft een digitale leeromgeving, Blackboard. Op Blackboard is voor elke cursus een omgeving aangemaakt. Blackboard wordt bijvoorbeeld gebruikt om sheets en opdrachten voor de colleges op te zetten, discussiegroepen te vormen, emails te sturen, en je aan te melden voor werkgroepen en tentamens.

Meer informatie is te vinden op de Blackboard homepage.