18 april 2016: Antropologie Carrièredag ‘Haal de antroPRO in jezelf naar boven!’

Wat is je kracht als antropoloog in je toekomstige baan? Welke vaardigheden of kennis kan je nog bijspijkeren voor jouw carrière? En wat kan je nu al doen om succesvol te worden op de arbeidsmarkt? Op maandag 18 april vindt de Carrièredag 2016 plaats. Vergeet je niet in te schrijven!  

Op maandagmiddag 18 april 2016 organiseren we weer de Carrièredag: ‘Haal de antroPRO in jezelf naar boven!’ op de Faculteit der Sociale Wetenschappen.

Workshops
Volg workshops en leer hoe je als antropoloog of ontwikkelingssocioloog met diverse maatschappelijke vraagstukken aan de slag kan gaan of hoe een passie je in het commerciële bedrijfsleven kan laten belanden. Kom erachter waarom het bedrijfsleven schreeuwt om antropologen en sluit je aan bij een workshop over antropologie als motor van vooruitgang.

Overzicht van de workshops:


Speeddate en netwerkborrel

Na de workshops is er een speeddate met alumni van onze opleiding. Zij zijn nu werkzaam bij allerlei organisaties en bedrijven en vervullen uiteenlopende functies. Te weinig tijd gehad om al je vragen te stellen? Dan is er na afloop een borrel waar je kan napraten met de workshopleiders en speeddaters.


Programma

13:00-13:30

Inloop en inschrijven workshops*

13:30-14:00 Introductie
14:15-15:30

Workshops (keuze uit 4)

15:45-17:00 Speeddate met alumni + CV check
17:00-18:00 Netwerkborrel

*Kom op tijd als je zeker wilt zijn van de workshop van je eerste keuze

Inschrijven (verplicht!)

Vergeet je niet in te schrijven vóór 13 april via het online inschrijfformulier.

Vragen?

Voor vragen kan je mailen met de coördinator van de Carrièredag: Rosalinde Spitters.