Gezocht: Student-lid Opleidingscommissie 2016-17

Denk jij graag mee over de kwaliteit van onze opleiding? Heb je goede communicatieve vaardigheden en ben je graag de schakel tussen studenten en docenten? Word dan een van de student-leden van de Opleidingscommissie. Meld je aan vóór 18 september.    

Wat doet de Opleidingscommissie?

De opleidingscommissie is bij uitstek het orgaan voor studenten om hun medezeggenschapsrecht over het onderwijs en de inrichting daarvan uit te oefenen. Wil je graag je stem laten horen over de kwaliteit van ons onderwijs? Lees hoe je je verkiesbaar kunt stellen als student-lid.


Volledige tekst vacature student-lid Opleidingscommissie CA-OS.

Hoe gaat de verkiezing in zijn werk?

De student-leden worden democratisch gekozen. Dit houdt in dat bij meerdere kandidaten van hetzelfde jaar er onder de studenten wordt gestemd. Je als kandidaat verkiesbaar stellen kan tot 16 september 2016. De verkiezingen zullen plaatsvinden van 26 tot en met 30 september 2016 en naar aanleiding van de uitslag wordt er vervolgens uit ieder studiejaar 1 student-lid aangesteld.

Stel je dus verkiesbaar vóór 18 september 2016 door een korte motivatiebrief te sturen naar student-lid van het Dagelijks Bestuur, Anna van de Laar.

Meer informatie

Heb je vragen over de inhoud van deze functie en de procedure van de verkiezingen, neem dan contact op met de huidige studentleden van de opleidingscommissie.