Gezocht: Student-lid Dagelijks Bestuur

Ben jij eerste of tweede jaars? Lijkt het je leuk het bestuur te adviseren over onze opleiding? Wil je graag het studentenperspectief vertegenwoordigen binnen ons instituut en de faculteit? Solliciteer dan uiterlijk 1 mei!

Vacature student-lid Dagelijks Bestuur

Het Instituut Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie is op zoek naar een nieuw student-lid om per 1 september voor 6 uur per week plaats te nemen in het Dagelijks Bestuur.

Als student-lid vorm je een schakel vormen tussen het instituut en je studiegenoten en vertegenwoordig je het studentenperspectief tijdens de bestuursvergaderingen. Daarnaast denk je samen met andere actieve studenten op facultair niveau na  over hoe de gehele faculteit verbeterd kan worden. Een mooie gelegenheid om bestuurservaring op te doen zonder er een studiejaar voor op te offeren.


Takenpakket

  • Bijwonen van twee wekelijkse bestuursvergadering (maandagochtend)

  • Bijwonen van de Instituutsraad (5x per jaar, maandagmiddag)

  • Zitting in het Studenten Opleidingsbesturen Overleg (SOBO) (1x per maand)

  • Organiseren en uitvoeren van de Opleidings Commissie (OLC) verkiezingen

  • Monitoren van de studentleden van de OLC

  • Zitting nemen als student-lid in sollicitatiecommissies voor nieuwe docenten

  • Organiseren van activiteiten ter bevordering van het contact tussen het instituut en haar studenten

Stuur je motivatiebrief uiterlijk 1 mei

Zit jij momenteel in je eerste of tweede jaar van de Bachelor CA-OS en beheers je de Nederlandse taal goed? Heb je affiniteit met bestuurswerk en wil je de wetenschappelijk- en onderwijsdirecteur adviseren over de Bachelor- en Masteropleiding en de koers van het instituut? Solliciteer dan nu!

Stuur je motivatiebrief en CV uiterlijk 1 mei op naar prof. dr. Gerard Persoon. Selectie van de kandidaten en de sollicitatiegesprekken zullen in de laatste twee weken van mei plaatsvinden.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ons huidige student-lid, Lyonne van Gaalen.