Actueel

Winnaars SOLO Grassroots subsidie bekend

Felicitaties gaan naar Pascal Haazebroek (Psychologie), Tom Louwerse (Politieke Wetenschap), Marga Sikkema-de Jong en Daisy Smeets (beiden Pedagogische Wetenschappen) met het verkrijgen van de Grassroots subsidie. Deze 4 gaan in het huidige semester hun onderwijs innoveren.


SOLO Workshops

Dit semester organiseert SOLO weer een aantal workshops voor onderwijsgevenden, onderzoekers en andere geïnteresseerde medewerkers. Leer meer over het effectief inzetten van Blackboard, het programmeren in E-Prime, wetenschappelijk bloggen, het 'flippen' van een 'classroom' of online surveysoftware.


Grassroots call for proposals

=AANMELDING GESLOTEN= Heeft u een idee voor onderwijsinnovatie en heeft u een steuntje in de rug nodig om uw idee werkelijkheid te maken? Dan kunt u in november weer meedingen naar een FSW Grassroots subsidie!


Winnaars Grassroots subsidie voor onderwijsinnovatie bekend

Naar aanleiding van de oproep die SOLO in april heeft geplaatst, zijn maar liefst tien projectvoorstellen ten behoeve van onderwijsinnovatie ingediend. De beoordelingscommissie had geen eenvoudige taak: er waren meer aanvragen gedaan dan verwacht, én de aanvragen waren allemaal van goede kwaliteit. Van de tien aanvragen zijn er drie direct goedgekeurd en nog eens vier aanvragen zijn goedgekeurd na het maken van aanpassingen.


Qualtricsmigratie

Qualtrics is gekoppeld aan het ULCN-systeem van de universiteit. Dit heeft het voordeel dat inloggen voortaan eenvoudiger en veiliger gaat.


Het spamfilterbeleid

E-mailadressen worden regelmatig gebruikt om ongewenste en ongevraagde berichten (spam) mee te versturen. Om u hier zo min mogelijk last van te laten ondervinden, wordt een spamfilter door het ISSC ingezet. Hier kunt u lezen hoe de spamfilter werkt en waar u als e-mail gebruiker rekening mee dient te houden als gebruiker.


Kaltura

Met het online videosysteem Kaltura kunnen studenten en medewerkers van de universiteit eenvoudig videomateriaal bewaren, bewerken en delen.


Groepswerkruimte (SA37)

Aan een groepsopdracht aan het werken? Een presentatie oefenen met een medestudent? In collegezaal SA37 hangen vijf extra beeldschermen en whiteboards om het samenwerken makkelijker te maken.