Uw mening over de bibliotheek telt!

Op 7 november 2016 ontvangt u als medewerker of student aan de Universiteit Leiden* via uw universitaire mailadres een uitnodiging om mee te werken aan een webenquête. We stellen 16 vragen en het beantwoorden kost ongeveer 7 minuten.

Deelnemers aan de enquête maken kans op:

1 iPad AIR 2 WIFI 32 GB
5 Bioscoopbonnen ter waarde van € 25

* U kunt alleen deelnemen aan de enquête via de link die u heeft ontvangen op uw universitaire e-mail adres.  Medewerkers van het LUMC en studenten geneeskunde ontvangen geen uitnodiging voor het onderzoek.


Over het onderzoek

Aan de hand van de resultaten van dit onderzoek kan UBL haar diensten aan u doelgericht verbeteren. Ook als u vrijwel niet in de fysieke bibliotheken komt maar wel online gebruik maakt van de digitale informatie en collecties, is uw mening belangrijk.

De belangrijkste conclusies uit het onderzoek zullen wij naar verwachting half januari 2017 bekend maken. Natuurlijk houden wij u via onze website ook op de hoogte van de verbeteracties die we op basis van dit onderzoek zullen inzetten.

Voor dit onderzoek wordt gebruik gemaakt van LibQual+, een internationaal onderzoeksinstrument dat al door meer dan 1 miljoen bibliotheekgebruikers wereldwijd is ingevuld. Meer informatie over de achtergrond van LibQual vindt u op onze speciale webpagina

Verbeteringen naar aanleiding van de vorige enquête

De feedback uit de webenquête in 2014 heeft geleid tot uiteenlopende verbeteracties:

  • De openingstijden zijn uitgebreid

  • Er zijn nieuwe printers aangeschaft

  • Het is nu mogelijk boeken op te halen en terug te brengen bij alle bibliotheeklocaties

  • In de Noordhal van de UB zijn de studieplekken voorzien van stopcontacten

  • Diverse medewerkers hebben een cursus klantgericht gevolgd


Laatst Gewijzigd: 27-10-2016