FSW prijswinnaars 2010 bekend

Fotograaf: Pieter Kroonenberg

Fotograaf: Pieter Kroonenberg

Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie zijn de winnaars van de OBP-, Casimir- en Facultaire Scriptie Prijs gehuldigd.


OBP Prijs voor Wies Gijbels

Fotograaf: Pieter Kroonenberg

Fotograaf: Pieter Kroonenberg

Een aantal citaten uit het juryrapport: (...) "Onze keuze is gevallen op iemand die met recht de spil van het instituut genoemd kan worden." (...) "Eigenlijk moet je er een combinatie van Onze Lieve Heer en Sinterklaas voor zijn." (...) "De studenten en medewerkers van het Instituut Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie koesteren zich al decennia in haar uitmuntende zorgen."

Het juryrapport OBP Prijs 2010.


Casimir Prijs voor Antoaneta Dimitrova

Fotograaf: Pieter Kroonenberg

Fotograaf: Pieter Kroonenberg

(...) "Een belangrijk criterium voor studenten is de toegankelijkheid en bereikbaarheid. Over de kandidaat wordt gezegd dat zij actief op e-mail reageert van studenten die achteraf vragen hebben. Antoaneta neemt deel aan de discussiefora in de masterfase. Na de colleges is er tijd voor het beantwoorden van vragen en bij sommige vakken houdt zij wekelijks spreekuur."(...)

"Samengevat wordt dr. Dimitrova geportretteerd als een internationaal gerenommeerde docente en onderzoekster van het Instituut Bestuurskunde." (...)

Het jurryrapport Casimir Prijs 2010.


Facultaire Scriptie Prijs voor Karin Dofferhoff

Fotograaf: Pieter Kroonenberg

Fotograaf: Pieter Kroonenberg

Haar scriptie getiteld 'Adoptieouderschap, een risico?' gaat over de vraag of adoptieouderschap verschilt van biologisch ouderschap.

Citaat uit het juryrapport: "De jury heeft verder grote waardering voor de uitdaging die de auteur is aangegaan om deze meta-analyse uit te voeren en voor de kwaliteit waarmee de analyse is uitgevoerd. De scriptie is helder geschreven en is gebaseerd op een voorbeeldig uitgevoerde literatuurstudie. De resultaten zijn duidelijk en worden kritisch besproken en geïnterpreteerd."

Het juryrapport Facultaire Scriptieprijs 2010.


Laatst Gewijzigd: 06-01-2011