Knops, P.N. (Pepijn) BSc

Functie:
  • Assessor
Deze informatie staat op onze nieuwe website. U wordt automatisch doorgestuurd. Gebeurt er niets? neem dan contact op met de hoofdredacteur Monique Vilders.

Pepijn Knops is masterstudent Political Science en houdt zich daarnaast als assessor van het faculteitsbestuur bezig met de belangen van alle studenten in de faculteit. Daarbij houdt zij het doel voor ogen dat het facultaire en universitaire raamwerk de mogelijkheid schept dat elke student zich – zowel academisch als extracurriculair – optimaal kan ontplooien tijdens zijn of haar studententijd.

Om dit te kunnen doen, onderhoudt ze contact met alle relevante studentenorganisaties op facultair en universitair niveau en werkt ze intensief samen met opleidingscommissies en faculteitsraad. Voor vragen of suggesties ten aanzien van het onderwijs en de behartiging van studentbelangen binnen de faculteit is ze te allen tijde bereikbaar, dus aarzel niet om hierover contact met haar op te nemen via de mail of door langs te lopen bij kamer 3.C02.

Laatst Gewijzigd: 14-12-2015