Linda van Leijenhorst excellente docent Pedagogische Wetenschappen 2014

Gelet op alle lovende kwalificaties heeft de Opleidingscommissie dr. Linda van Leijenhorst - Pedagogische Wetenschappen: Onderwijsstudies - voorgedragen voor de Prijs van Excellente Docent. Het instituutsbestuur Pedagogische Wetenschappen heeft deze voordracht overgenomen en daarom verdient zij de Prijs Excellente Docent Pedagogische Wetenschappen 2014.

Menig college eindigt in een ovatie

Linda van Leijenhorst heeft een aanstekelijk enthousiasme voor wetenschap en slaagt er bijzonder goed om in dit in haar colleges over te brengen op studenten. Zij zorgt ervoor dat studenten zich in de groep veilig en gerespecteerd voelen, zodat ze actief meedoen aan discussies over de stof.

Linda behaalt al jarenlang zeer goede studentevaluaties in zowel grote cursussen voor bachelor-studenten als in intensieve mastercursussen met kleinere aantallen. Zo behaalde zij afgelopen jaar studentevaluaties rond de 4.5 voor bachelorvakken als Leren en Cognitie en Het Lerende Brein 1 en 2, en voor mastervakken als Learning, Cognition and the Brain. Menig college eindigt in een ovatie van de studenten.

Linda van Leijenhorst ontvangt Prijs Excellente Docent 2014

Linda van Leijenhorst ontvangt Prijs Excellente Docent 2014

Actief

Verder spant Linda van Leijenhorst zich actief in om het onderwijs te verbeteren. Zo heeft zij een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de vakken die Onderwijsstudies verzorgt binnen de studie. Ze heeft met een van de masterstudenten de NWO Talent subsidie ontvangen. Bovendien is Linda actief betrokken bij de studievereniging Emile; ze geeft daar regelmatig een mini-college voor 1ejaars en hun ouders.

Meer over

Laatst Gewijzigd: 15-12-2014