Stagebureau

Een belangrijk onderdeel van de Masteropleiding Education and Child studies is de stage. Je leert de wetenschappelijke kennis en academische vaardigheden toe te passen in een realistische werksituatie en zelfstandig en verantwoordelijk te functioneren in een organisatie. Afhankelijk van de specialisatie die je kiest binnen de Masteropleiding heeft de stage een omvang van 10 -20 ECTS.

Als student ben je zelf verantwoordelijk voor het zoeken van een geschikte stageplaats, maar het Stagebureau Pedagogische Wetenschappen ondersteunt je hierbij.

Het stagebureau ondersteunt je in de voorbereidingsfase van het stageproces. Zo kun je met vragen over de geschiktheid van een specifieke stageplaats, de Basisaantekening Diagnostiek of het stagecontract bij hen terecht.

De medewerkers van het stagebureau:

  • bieden een speciale Wegwijzer Masterstage;
  • verstrekken online informatie;
  • plaatsen vacatures op Blackboard.
Daarnaast kom je de medewerkers van het stagebureau tegen bij voorlichtingsactiviteiten tijdens de Bachelor- en Masteropleiding.


Contact

De medewerker van het stagebureau is Anna van Hiele.

Maak een afspraak via stagebureaupw@fsw.leidenuniv.nl. Het stagebureau heeft bovendien twee dagen in de week een inloopspreekuur. 

Openingstijden inloopspreekuur in kamer 4.A53a: 

  • Inloopspreekuur is elke woensdag van 15-16.

Meer informatie per specialisatie

Laatst Gewijzigd: 04-11-2016