Masterproject

Algemene informatie over het masterproject Orthopedagogiek en Leerproblemen.

Het masterproject is een van de onderdelen van de masterprogramma's Orthopedagogiek en Leerproblemen. Als student voer je zelfstandig een wetenschappelijk onderzoek uit dat aansluit een onderzoeksthema/traject van Orthopedagogiek of Leerproblemen: 

 


Over het project schrijf je een verslag: de scriptie. Tenslotte presenteer je je bevindingen op een symposium.

Meer informatie over het masterproject lees je in de:

Toelatingsvoorwaarden

Alleen studenten die zijn ingeschreven als masterstudent, hebben toegang tot de onderdelen van het masterprogramma.

Lees meer over de toelatingseisen

Startmomenten

Je kunt twee maal per jaar met je masterproject beginnen: in september/november en in februari.

Inschrijving, algemene informatie

Je kunt je half januari 2017 via Qualtrics inschrijven voor de masterprojecten die starten in februari. Het aanbod aan projecten wordt bij elke nieuwe inschrijfperiode herzien - het aanbod in september is dus niet hetzelfde als in februari! De start van de inschrijfprocedure wordt altijd per mail aangekondigd. 

De inschrijving verloopt dit jaar via Qualtrics. De link naar de inschrijving wordt rondgemaild. Via Qualtrics kom je op het inschrijfformulier: hier vul je je gegevens in. Daarna kun je je top-5voorkeur aangeven. Bestudeer dus van te voren de projecten, zodat je je 5 voorkeuren weet. Als je niet geplaatst kan worden binnen jouw 5 voorkeursprojecten, zullen wij je zorgvuldig plaatsen bij een overeenkomstig project. 

De inschrijfperiode voor de projecten die in februari 2017 van start gaan, is van dinsdagochtend 17 januari 2017 10.00 uur t/m dinsdagochtend 24 januari 2017 10.00 uur. Het projectnummer staat vermeld bij de beschrijving en komt overeen met het projectnummer in Qualtrics.  

Na de inschrijving, krijg je een uitnodiging van je docent voor een eerste bijeenkomst. 

De masterprojecten van Orthopedagogiek en Leerproblemen worden gezamenlijk aangeboden. Studenten van beide masterspecialisaties maken een keuze uit dit volledige aanbod. Studenten Leerproblemen melden zich dus ook via deze procedure voor een masterproject aan. 

Beschrijving masterprojecten 2016/2017

  • In januari zullen de projectbeschrijvingen hier gepubliceerd worden.

Presentaties

Een masterproject bij Pedagogische Wetenschappen sluit je af met een presentatie. In ongeveer 10 minuten presenteer je je onderzoek aan andere masterstudenten en eventuele gasten. .

Laatst Gewijzigd: 29-11-2016