MSc in International Relations & Diplomacy

De MSc in International Relations & Diplomacy is een 2-jarige Engelstalige opleiding. Het programma is een samenwerking tussen het Instituut Politieke Wetenschap van de Universiteit Leiden, het Centre for Professional Learning van de Campus Den Haag en het Netherlands Institute of International Relations Clingendael. Het programma is een unieke combinatie van academisch onderwijs in internationale betrekkingen en politicologie met praktische training op de terreinen van internationale onderhandeling en diplomatie.


Let op!

je hebt voor deze opleiding geen recht op studiefinanciering, wel is het mogelijk studiefinanciering te krijgen in de vorm van een lening, mits je nog beschikt over resterende leenrechten uit een vorige, initiële opleiding.

Of je nog beschikt over leenrechten is afhankelijk van je individuele situatie. Ga voor vragen hierover naar de Dienst Uitvoerende Onderwijszaken van het Ministerie van OCW (DUO).

Meer informatie

Meer informatie over de opzet en inhoud van het programma, en de toelatingseisen vind je op de Masters in Leiden website (in English).

Laatst Gewijzigd: 01-07-2014