Gezocht: studentleden voor opleidingscommissies

Wil jij graag meepraten over de inhoud van jouw opleiding? Stel je verkiesbaar als studentlid van een van de BSc- of MSc-opleidingscommissies! Je kunt je aanmelden tot en met 16 september 2016.

Wat houdt het in?

Als lid van een opleidingscommissie houd je je primair bezig met de kwaliteit van het onderwijs; samen met de andere leden evalueer je de vakken en geef je aan waar dingen anders of beter kunnen.

Daarnaast vertegenwoordig je als student-lid je medestudenten en ben je een belangrijke schakel tussen hen en de universiteit. Per semester kom je een aantal maal bijeen om te vergaderen met je commissie.

Per week ben je er zo’n 2 uur mee bezig en daar staat aan het eind van het jaar een passende vergoeding tegenover.


Wie kunnen zich kandidaat stellen?

Er wordt geworven voor de bachelor (BSc Politicologie en BSc Politicologie: Internationale Betrekkingen en Organisaties), de master (MSc Political Science & MSc Political Science: International Organisation en MSc Political Science and Public Administration: Research). Voor deze opleidingen is er een aparte opleidingscommissie. Per opleidingscommissie zijn wij op zoek naar drie student-leden. Als er meer kandidaten zijn dan plekken, zal er een verkiezing plaatsvinden.

Waarom zou jij je kandidaat stellen?

Als lid van de opleidingscommissie houd je het bestuur van de opleiding scherp en zelfkritisch en zorg je voor het behoud en de verbetering van de kwaliteit van het onderwijs. Daarnaast doe je als student-lid werkervaring op, die je ook na je studie van pas kan komen.

Dus: voel jij je verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw onderwijs? Denk je dat er zaken anders kunnen? Beter kunnen? Wil jij een jaar lang werken aan jezelf terwijl je je medestudenten helpt? Stel je kandidaat!

Je kunt je kandidaat stellen door uiterlijk 16 september a.s. een foto en een korte motivatie (max. 200 woorden) te sturen naar Lisanne Trouw, student-lid van het Opleidingsbestuur Politieke Wetenschap.

Ook voor vragen mag je altijd contact met haar opnemen.

Laatst Gewijzigd: 14-09-2016