Nieuws

Psychologie proefstuderen? Heel goed te doen!

College lopen, studenten en docenten het hemd van 't lijf vragen op de informatiemarkt. Scholieren en andere psychologiestudenten in spe verdiepen zich in de studie. Wat neem je mee naar huis na een ochtend Psychologie proefstuderen? Rosa Fris: 'Psychologie in Leiden is een brede studie; dat is bijna overal heel anders.'


Advies over je studie of studeren in het buitenland?

Studenten en studiekiezers kunnen voor alle vragen over de studie terecht bij de studieadviseurs. Maak je daarvoor eerst een afspraak via het Onderwijs Servicecentrum? Meer weten over studeren in het buitenland? Loop dan even binnen bij je buitenlandcoördinator.


Presentaties Masterintroductie en cursusinschrijving

Bekijk de presentaties van de Masterintroductie en cursusinschrijvingsdag op donderdag 1 september. Wij gaan ervan uit dat je de gehele dag aanwezig bent, zodat je belangrijke informatie over jouw masterspecialisatie en je cursusinschrijving niet mist.


Inschrijving mastercursussen

Alle masterstudenten Psychologie schrijven zich in voor hun cursussen op de Masterintroductie & cursusinschrijvingsdag. Op deze dag zijn nieuwe masterstudenten de hele dag verplicht aanwezig voor onmisbare informatie over de masteropleiding Psychologie. Bekijk de Masteragenda.


Wetenschapscongres

Zit je in 4, 5 of 6 vwo en wil je uitvinden wat wetenschap nou eigenlijk inhoudt? Kom 17 juni dan naar het Wetenschapscongres, doe mee met workshops over onderzoek, studiekeuze en carrière in de wetenschap.


Studieboeken eerstejaars

Kom je Psychologie studeren in Leiden? Schaf je studieboeken aan met korting via de studievereniging. Kom ook eens langs bij de opleiding en kijk op de prikborden. Of check ons facebook: Koop & Verkoop 2de hands boeken.