Bacheloropleiding Psychologie

Je zit op school en je hebt het druk met belangrijke zaken. Wel of niet Psychologie studeren is één van die zaken. Het gaat over jouw toekomst en die komt snel dichterbij. Wij van de Universiteit Leiden denken met je mee. Kom naar de Open Dag voor alle bacheloropleidingen.

Studies vergelijken
Wil je Psychologie nog eens vergelijken met een andere studie? Ga voor een overzicht van alle opleidingen, het laatste nieuws en bloggende studenten naar:
Studeren in Leiden

Waarom Psychologie?
Waarom zou je voor Psychologie kiezen? En waarom voor Leiden? Is de studie ook echt iets voor jou? Ga voor het antwoord op deze vragen naar:
Psychologie studeren in Leiden

Kom kennis maken
Kom gewoon eens langs op één van de kennismakingsdagen. Bij de Universiteit Leiden helpen we je graag om een goede keuze te maken. Als je wilt kun je nu alvast studeren.
Kom kennismaken 

Open Dag
Kom naar de Open Dag met een centrale informatiemarkt voor alle bacheloropleidingen in de Pieterskerk. Ben je geïnteresseerd in de opleiding Psychologie en wil je meer weten? Dan kun je langsgaan bij de opleiding op locatie voor een presentatie. Of maak een praatje met studenten en docenten.
Open Dag: alle bacheloropleidingen


Contact

Laatst Gewijzigd: 11-05-2017