Routebeschrijving

Hoe bereikt u het Instituut Psychologie van de Faculteit der Sociale Wetenschappen (FSW)?

Bezoekadres

Faculteit der Sociale Wetenschappen
Pieter de la Courtgebouw
Instituut Psychologie (2e etage)
Wassenaarseweg 52 
2333 AK Leiden
Faculteit Sociale Wetenschappen > Pieter de la Courtgebouw

Per auto

Route vanaf de A44:

  1. U verlaat de A44 bij afslag 8: deze afslag heet Leiden-Valkenburg-Katwijk-Noordwijk vanuit de richting Den Haag en vanuit de richting Amsterdam heet deze Leiden-Utrecht. U rijdt richting Leiden centrum/Naturalis over de Plesmanlaan.
  2. Op de Plesmanlaan neemt u de eerste mogelijkheid om linksaf te slaan; u rijdt dan over de Einsteinweg. Deze volgt u tot aan de rotonde, waar u rechtsaf de Max Planckweg oprijdt.
  3. De Max Planckweg volgt u tot aan de Wassenaarseweg, die u rechtsaf inslaat. Rij door tot het Pieter de la Courtgebouw van de Faculteit der Sociale Wetenschappen, een groot geel gebouw langs de Wassenaarseweg, vlak voor de rotonde van de Rijnsburgerweg. 

Route vanaf de A4:
  1. U verlaat de A4 bij afslag 7 (Zoeterwoude dorp) en volgt dan de N206 richting Katwijk.
  2. Op de Plesmanlaan neemt u de eerste mogelijkheid om linksaf te slaan, u rijdt dan over de Einsteinweg. Deze volgt u tot aan de rotonde, waar u rechtsaf de Max Planckweg oprijdt.
  3. De Max Planckweg volgt u tot aan de Wassenaarseweg, die u rechtsaf inslaat. Rij door tot het Pieter de la Court Gebouw van de Faculteit der Sociale Wetenschappen, een groot geel gebouw langs de Wassenaarseweg, vlak voor de rotonde van de Rijnsburgerweg.   

Betaald parkeren
U kunt betaald parkeren (chipknip) bij de Wassenaarseweg 62, nog vóór het Pieter de la Courtgebouw.


Te voet verder
Vanaf de parkeerplaats loopt u naar de Faculteit der Sociale Wetenschappen in het Pieter de la Courtgebouw; een groot vierkant geel gebouw langs de Wassenaarseweg, vlak voor de rotonde van de Rijnsburgerweg.

Per trein

Komt u met de trein, stap dan uit bij halte Leiden Centraal Station en verlaat het station via de achteruitgang, richting het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC). Het gele Pieter de la Courtgebouw ligt pal achter het gebouw van Rijnveste en Rivierduinen (hierboven nog aangegeven als bouwterrein) waar u linksom en rechtsom omheen kunt lopen:  

1. Linksaf richting het LUMC. Rechtsaf de schuine weg inslaan, het Bontiuspad, uitkomend bij het gebouw van Rijnveste en Rivierduinen. Houd dit gebouw aan uw rechterhand, loop voorbij de rotonde.

2. Als u Rijnveste en Rivierduinen voorbij bent ziet u, nog voor de t-splitsing, rechts het gele Pieter de la Court gebouw. Rechtsaf de trap op om de hoofdingang te nemen.   Google maps Pieter de la Courtgebouw

Laatst Gewijzigd: 21-07-2016