Tutoraat Academische Vaardigheden Credits verdienen?

Heb je nog niet voldoende credits gehaald voor het vak 'Tutoraat Academische Vaardigheden' uit het eerste jaar? Schrijf je in als deelnemer voor een onderzoek.

Credits voor deelname verdienen

Eerstejaarsstudenten zijn verplicht tijdens het propedeusejaar 8 uur als deelnemer aan psychologisch onderzoek mee te doen. Deze uren vallen onder het studieonderdeel Tutoraat Academische Vaardigheden en zijn voorwaarde voor het toekennen van de studiepunten voor dit studieonderdeel. De 8 uur staan gelijk aan 16 proefpersooncredits.


Registreren

Eerstejaars Psychologie- en Pedagogiekstudenten krijgen in september een account! Maak dus geen eigen account aan, dit kan resulteren in dubbele accounts, verloren credits en vertraging. De deelnemer credits worden geregistreerd via het systeem van Leiden University Research Participation. De gebruikersnaam is gelijk aan het studentnummer beginnend met een “s”. Het wachtwoord is automatisch gegenereerd en wordt verzonden naar je uMail.

Kom je er niet uit bij het registeren of vraag je je af hoe de site werkt, bekijk dan de FAQ na het inloggen op sona. Mochten er problemen zijn neem dan contact op met proefpersonen@FSW.leidenuniv.nl

Geld verdienen?

Ook niet-studenten en studenten van andere faculteiten kunnen meedoen aan onderzoek, bijvoorbeeld om wat extra geld te verdienen. De vergoedingen variëren tussen de 6 tot 20 euro per uur. Registreer je en schrijf je in voor één van de verschillende onderzoeken bij de website van Leiden University Research Participation.

Voor meer informatie gaat u naar de pagina WetenschapLoont .

Locatie

Experimenten vinden meestal plaats in het Pieter de la Courtgebouw van de Faculteit der Sociale Wetenschappen. Speciale onderzoeken, zoals fMRI onderzoek, zal dit meestal plaatsvinden in het LUMC.

Laatst Gewijzigd: 01-08-2016