Bestellingen

Wat kan een medewerker FSW allemaal bij de Servicedesk bestellen?

Sleutels

Bij de Servicedesk kunnen allerlei soorten sleutels aangevraagd worden. De ene sleutel wordt doorbelast aan de afdeling (via SAP), een andere sleutel kunt u zonder kosten afhalen.


Kamersleutel
Elke kamersleutel staat op naam van de medewerker geregistreerd. Er geldt een borgbedrag van € 25 per kamersleutel en dit bedrag wordt via SAP aan de afdeling doorbelast. De budgethouder van de afdeling tekent voor de borg en de medewerker voor ontvangst.  

Kastsleutels
Ontbreekt er in uw werkkamer een sleutel van een (lade) kast of is zo'n sleutel kapot, kom dan bij de Servicedesk langs met de slot- of sleutelcode. Als wij de betreffende sleutel op voorraad hebben krijgt u hem direct mee. Zo niet, dan bestellen wij hem voor u.

Magazijnartikelen

De Servicedesk heeft een assortiment magazijnartikelen. 
Magazijnartikelen voor de afdeling kunnen alleen op magazijnbon gehaald worden. Noteer op de bon het SAP-nummer van de betreffende afdeling en laat de budgethouder tekenen. 


Kopieer-/printkaart

De Servicedesk levert alleen nog printkaartjes aan de afdelingen (met magazijnbon).


LU card

Als u vragen heeft over de LU-card kunt u terecht bij het Steunpunt LU-card, balie Servicedesk.
Ook kan er voor een nieuwe medewerker direct een kaart worden aangemaakt.

Op de medewerkers LU card staat standaard de toegang tot de personeelsfietsenstalling. We informeren u graag over andere toegangsrechten (gebouw, betaald parkeren).


Laatst Gewijzigd: 13-03-2015