Programma Honours College FSW

Wetenschap & Samenleving Traject

In het Wetenschap & Samenleving Traject kijken we naar wetenschappelijk onderzoek en de manier waarop dit de samenleving beïnvloedt. Omdat belangrijke maatschappelijke vraagstukken vragen om een interdisciplinaire aanpak, nodigen we wetenschappers vanuit verschillende disciplines uit om hun onderzoek en kennis van het veld te bespreken.


Individueel Traject

Als je kiest voor het Individueel Traject van het Honours College FSW ben je vrij om zelf een uitdagend programma van 30 EC samen te stellen. Dit betekent dat je uit een breed aanbod een gericht pakket van vakken kiest. Wat zie jij als een goede voorbereiding op jouw latere missie in je professionele bestaan?


Honours Classes

Honours Classes zijn korte, interdisciplinaire cursussen (5 EC) van ongeveer acht colleges. Het bijzondere van een Honours Class is dat je daar samen met studenten van andere studies en uit verschillende HC-trajecten samenwerkt aan hetzelfde thema. Al die verschillende invalshoeken maken de discussies levendig en het is ook heel leerzaam om zo samen te werken.