Activiteiten

Het buddysysteem

Ben jij een eerstejaarsstudent FSW? Wil jij je draai vinden op de universiteit? Wil je advies van een ouderejaarsstudent? Meld je dan aan voor het buddysysteem!


Slim studeren

Goede cijfers halen zonder onnodige stress? Wil je weten hoe je dat aanpakt en kun je wel wat tips gebruiken? Loop dan binnen!


Effectief studeren

Vind je het moeilijk om hoofd en bijzaken in de studiestof te onderscheiden? Of vind je het lastig je concentratie vast te houden bij het moeten lezen van veel studiestof?


Time management

In deze workshop leer je hoe je een realistische planning kunt maken en hoe je je er aan kunt houden.


Netwerken (voor wie er niet van houdt)

Bij netwerken denken we al gauw aan enge borrels waar je moet praten met wildvreemde mensen in een pak. Toch? In deze workshop gaan we kijken naar wat netwerken eigenlijk is. En hoe je het op een manier kunt doen die bij jou past.


Jezelf op waarde schatten

De meeste mensen kunnen vrij snel benoemen wat ze niet goed kunnen, maar zeggen waar je wel goed in bent is vaak veel lastiger. In deze workshop ga je kijken naar hoe je eigenlijk over jezelf denkt, en of het wel klopt wat je denkt.


Het optimale uit jezelf en je studie halen

Als je gaat studeren is er een programma voor je klaargezet, waarin je wel af en toe ook wat keuzes moet maken, maar als je de stappen volgt ben je op een dag aan de eindstreep en studeer je af. In deze workshop ga je aan de hand van wat eenvoudig oefeningen kijken naar jezelf.


Studie-versnellingsgroep

Weet je wel hoe je moet studeren, maar kom je er niet toe? Stok achter de deur nodig? De studie-versnellingsgroep helpt je je voornemens uit te voeren en geeft je sociale controle.


Sociale activiteiten

Kennis doe je niet alleen op met je neus in de studieboeken. Er zijn tal van andere manieren om vaardigheden bij te leren en nieuwe kennis op te doen.