Voorlichting

10 juni 2016: Matching

Nog een paar laatste prangende vragen voordat je jouw definitieve studiekeuze maakt? Op 10 juni kan je ze stellen aan studenten Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie (CA-OS) uit alle jaren! Zij vertellen je alles over de vakken, studeren in het buitenland, stages en studeren in Leiden.


6 februari 2015: Masterdag

Wat is het verschil tussen onze BA en MA? Hoe ziet het Master programma eruit? En hoe is het om 3 maanden zelfstandig veldwerk te doen? Docenten, studenten en alumni geven tijdens de Masterdag 6 februari antwoord op deze vragen.


10 oktober 2014: Masterdag

Geïnteresseerd in de Master CA-OS? Docenten en studenten vertellen je alles over de twee specialisaties in Leiden en de fieldschools. Kom ook en meld je aan!


5 juni 2014: 'Meet the students'

Nog een paar laatste prangende vragen voordat je jouw definitieve studiekeuze maakt? Op 5 juni kan je ze stellen aan Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologiestudenten uit alle jaren! Zij vertellen je alles over de vakken, studeren in het buitenland, stages en studeren in Leiden.


21 maart 2014: Open Huis CA-OS

Op 21 maart vindt het Open Huis van Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie plaats. Op deze dag kom je meer te weten over deze studie, wat je er mee kunt en leer je alvast een aantal studenten en docenten kennen.   


Voorlichtingsactiviteiten

Om je te helpen bij het kiezen van de juiste studie, organiseren wij door het jaar heen voorlichtingsactiviteiten. Wil jij meer weten over de bacheloropleiding Culturele Antropologie & Ontwikkelingssociologie? Kom kennismaken!


Open Dag 1 februari 2014

Op 1 februari 2014 organiseert de Universiteit Leiden een Open Dag. Tijdens deze dag kun je studenten van Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie vragen stellen bij de informatiemarkt in de Pieterskerk en geven wij twee keer een proefcollege.


Meeloopdag XL 16 april - Spring Edition

Op 16 april 2014 organiseren studenten weer een Meeloopdag XL. Tijdens deze dag krijg je colleges Culturele Antropologie & Ontwikkelingssociologie. Vervolgens eet je bij een student thuis en daarna ga je naar een borrel van de Studievereniging Itiwana.


Contactgegevens

Het secretariaat is te vinden in kamer 3.A19 op de derde verdieping van het Pieter de la Courtgebouw.