Organisatie SOLO

ICTO coördinator

De FSW biedt veel mogelijkheden voor het gebruik van ICT in het onderwijs. Voor vragen over de mogelijkheden, het gebruik of de inzet kunt u terecht bij de ICTO coördinator.


Audiovisuele dienst FSW

U kunt bij ons terecht voor uitleg over de apparatuur in de collegezalen, het aanvragen van weblectures, instructie van camera’s en voicerecorders, het bewerken en omzetten van audio- en videobestanden, het digitaliseren van VHS, DVD en DV-tape en voor het maken van een audio- of video-opname.


Onderzoekstechnici

De onderzoekstechnici op de FSW bieden programmeer -en technische ondersteuning aan de FSW onderzoekers die bèta-gerelateerd onderzoek doen. U kunt bij ons terecht voor uitleg over de apparatuur in de laboratoria, het bewerken en analyseren van fysiologische- en eyetrack-data, het programeren van Eprime en Matlab en voor het uitzoeken en bestellen van nieuwe apparatuur.


Nieuwsbriefarchief

Sinds april 2015 brengt SOLO haar eigen nieuwsbrief uit, met tips en informatie over SOLO-gerelateerde mogelijkheden binnen de FSW. Op deze pagina vindt u een overzicht van de eerder uitgebrachte edities.