Nieuws

27 februari-1 maart 2017: Krokusklas

Voor een weloverwogen studiekeuze bezoek je open dagen, bestudeer je brochures en grasduin je in opleidingswebsites—dat is goed. Maar een paar dagen in de collegebanken en enkele avonden met medescholieren en politicologiestudenten doorbengen—dat is pas écht leuk. Bij Politicologie en de specialisatie Internationale Betrekkingen en Organisaties noemen we dat de Krokusklas. Die is er speciaal voor middelbare scholieren (5 en 7 VWO). Van 27 februari tot en met 1 maart 2017 ben je welkom voor een voorproefje van jouw aanstaande studentenleven.


22-24 februari 2016: Krokusklas

Overweeg jij of je na de middelbare school politicologie wilt gaan studeren? Wil jij je nog een beter beeld vormen van de specialisatie Internationale Betrekkingen en Organisaties? Wil je de sfeer proeven in misschien wel de leukste studentenstad van Nederland? Kom dan de komende voorjaarsvakantie naar Leiden en doe mee met de Krokusklas!


26 november 2015: Proefstuderen

Website en brochure bekeken? Check! Open dag bezocht? Check! Nu hoef je alleen nog maar te komen ervaren hoe dat eigenlijk 'voelt', politicologie studeren. Op 26 november 2015 ben je van harte welkom om aan te schuiven in de collegebanken bij de bachelor Politicologie en de specialisatie Internationale Betrekkingen en Organisaties.