Nieuws

Advies over je studie of studeren in het buitenland?

Studenten en studiekiezers kunnen voor alle vragen over de studie terecht bij de studieadviseurs. Maak je daarvoor eerst een afspraak via het Onderwijs Servicecentrum? Meer weten over studeren in het buitenland? Loop dan even binnen bij je buitenlandcoördinator.


Inschrijving bachelorcursussen

Inschrijven voor de vakken van het tweede en/of derde studiejaar doe je in uSis. Niet aanmelden betekent niet meedoen. Lees de inschrijfinformatie voor de bacheloropleiding Psychologie.


Presentaties Masterintroductie en cursusinschrijving

Bekijk de presentaties van de Masterintroductie en cursusinschrijvingsdag op donderdag 1 september. Wij gaan ervan uit dat je de gehele dag aanwezig bent, zodat je belangrijke informatie over jouw masterspecialisatie en je cursusinschrijving niet mist.


Inschrijving mastercursussen

Alle masterstudenten Psychologie schrijven zich in voor hun cursussen op de Masterintroductie & cursusinschrijvingsdag. Op deze dag zijn nieuwe masterstudenten de hele dag verplicht aanwezig voor onmisbare informatie over de masteropleiding Psychologie. Bekijk de Masteragenda.


September starten met je master? Aanmelden bij Studielink vóór 1 augustus

Ben je bijna klaar met je bachelor en wil je op 31 augustus je diploma ontvangen? Vraag dan je bachelordiploma aan vóór 15 juli. Lever gelijk je formulier in voor je masterspecialisatie bij het OSC. Meld je aan via Studielink voor je masteropleiding Psychologie in Leiden vóór 1 augustus. Kom naar de introductie en cursusinschrijving op donderdag 1 september 2016.


Weblecture studieplanning voor 1e jaars psychologiestudenten

Het studiejaar 2015-2016 loopt ten einde en de periode breekt aan waarin eerstejaarsstudenten zich oriënteren op het tweede studiejaar. Verder veranderen een aantal zaken. Zo moet je je in het 2e studiejaar zelf inschrijven voor vakken en word je geacht om een studieplan in te leveren. Bekijk de weblecture van maandag 30 mei 2016 over de studievoorlichting.


Pas op voor overlap van je bachelorcursussen

Heb je vorig jaar verdiepingscursussen of keuzevakken gevolgd in je tweede of derde studiejaar? Dan heb je mogelijk een overlap met nieuwe cursussen. Check de tabel met overlappende cursussen die je niet beiden mag volgen.


Gezocht: twee student-ambassadeurs

Vind je het leuk om scholieren enthousiast te maken voor jouw opleiding, en wil je graag meewerken aan de voorlichting over jouw opleiding? Dan is het studentambassadeurschap wellicht iets voor jou. We zoeken een ambassadeur voor de Nederlandstalige en voor de Engelstalige bacheloropleiding.


Studie of stage in de VS?

Woensdag 7 oktober 2015 informatiebijeenkomst van het Fulbright Center, een Amerikaans-Nederlandse non-profitorganisatie voor informatie en advies over studie en stage in de VS.