15 november Postmaster opleidingenavond

Wil je aan je cv werken, netwerken en een kijkje nemen in het toekomstig werkveld? SPS-NIP organiseert landelijk activiteiten. Stedelijk bestuur Leiden zet zich in om interessante en leuke activiteiten te organiseren op jouw universiteit! Kom 15 november naar de postmaster opleidingenavond.

Wat voor mogelijkheden zijn er eigenlijk na je master? En hoe zorg je dat je voldoet aan de ingangseisen? Arjaan Wit en Schoorl geven antwoord op deze en andere vragen over de opleidingen tot GZ-psycholoog, psychotherapeut en schoolpsycholoog. Daarna vertelt een ervaringsdeskundige over de GZ-opleiding.

Wanneer? 15 november 2016
Hoelaat? 19:00 tot 21:00, deuren open om 18:40, na afloop borrel.
Waar? FSW, Wassenaarseweg 52, lokaal SC01
Kaartjes? gratis voor SPS-NIP leden, niet-leden: €4,-
Kaartjes bestellen

Wat is het SPS-NIP Stedelijk bestuur Leiden?

Het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) is de beroepsvereniging voor psychologen. Onder het NIP valt de Sectie Psychologie Studenten (SPS). Stedelijk bestuur Leiden zet zich in om het gat tussen studenten en het werkveld te verkleinen. Met interessante workshops, lezingen en excursies proberen wij jou op weg te helpen binnen de psychologie.

Stedelijk bestuur Leiden 2016-2017

 • Fenna Mensonides (Voorzitter)
 • Floortje de Koning (Secretaris)
 • Charlotte de Vries (Penningmeester)
 • Manel Sedra (Pr Intern)
 • Minke Krapels (Pr Extern)  
Stedelijk bestuur Leiden zal dit collegejaar haar uiterste best doen om leuke en interessante activiteiten voor jullie te organiseren. Wij willen er voor zorgen dat jij tijdens je studie beter zicht krijgt op wat je wil bereiken in de toekomst en hoe je dit moet aanpakken!
Stedelijk bestuur Leiden


Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Blackboard
SPS-NIP Stedelijk bestuur Leiden heeft een eigen Blackboardmodule (sps_leiden-PSY-0000FSW). Hiermee houden wij jullie op de hoogte van onze activiteiten.

Facebook
Bovendien kondigen wij niet alleen onze Leidse activiteiten aan, maar ook activiteiten van andere platforms in Nederland en landelijke activiteiten, excursies en congressen, op onze Facebookpagina.

10 redenen waarom jij lid moet worden van SPS-NIP

 • Je krijgt exclusieve toegang tot onze Stagebank.
 • Je kan geregeld gratis naar uiteenlopende activiteiten van SPS-NIP, zo zijn er bijvoorbeeld ± 30 gratis excursies voor leden naar bedrijven en instellingen door het hele land! Ook krijg je flinke korting op bijeenkomsten en congressen georganiseerd door het NIP. Houd onze agenda in de gaten om te zien wat er de komende tijd wordt georganiseerd!
 • Je komt in contact met gelijkgestemde studenten en met professionals, waarmee je kunt netwerken. 
 • Je kan vragen stellen aan Beroepscoaches. Zij geven je persoonlijk advies over bijvoorbeeld solliciteren, studie- of beroepskeuzes of specialisaties. Dit kan via mail, telefonisch contact en eventueel door middel van een afspraak.
 • Je ontvangt elke maand het tijdschrift De Psycholoog via onze NIP app. Overigens kan je als lid gratis gebruik maken van deze app.
 • Je kan organisatorische ervaring opdoen en aan je cv werken. Dit kan door je actief in te zetten bij een van onze organen.
 • Je blijft op de hoogte van ontwikkelingen in je toekomstige werkveld en tips over specialisaties en carrière. 
 • Je kan gebruik maken van alle diensten van het NIP, SPS-NIP is namelijk onderdeel van het NIP waardoor je ook van alle diensten gebruik kunt maken tegen een flink gereduceerd tarief. Zoals van onze ledennet, waar je vakliteratuur van verschillende uitgeverijen met korting kunt bestellen. Ook kun je informatie krijgen over tuchtrecht en beroepsethiek.
 • Door lid te zijn zorg je indirect voor de belangenbehartiging van psychologiestudenten en kan je hun stem laten horen.
 • Je vergroot je (internationale) netwerk, doordat wij jou in contact brengen met professionals en medestudenten. Wij zijn bijvoorbeeld vertegenwoordigd in de European Federation of Psychology Student’s Association (Internationale aktiviteiten). 

Lid worden?
Wil je meer informatie over lid worden of je meteen inschrijven? 
SPS- NIP


Zie ook

Laatst Gewijzigd: 30-03-2017