Reserveringen

Welke reserveringen kun je zoal bij de Servicedesk FSW doen?

Zalen

Het Pieter de la Courtgebouw beschikt over een flink aantal onderwijsruimten, variërend in zaalcapaciteit van 12 tot 300 personen. Alle grotere zalen (vanaf 71 personen) hebben een vaste meubilairopstelling.


Zaalinformatie
Enkele ruimten in het Pieter de la Courtgebouw verdienen nadere toelichting

 • De SC01 (souterrain):
  onze grootste collegezaal - geschikt voor 285 personen -  is voorzien van moderne audiovisuele apparatuur.
 • De Bestuurskamer (1e verdieping): 
  de mooiste vergaderruimte in het gebouw, die zich bij uitstek leent voor vergaderingen/bijeenkomsten met mensen van buiten. 
 • De Filmzaal (b.g.g.),
  een collegezaal voor 64 personen, 
  speciaal ingericht voor filmvertoning.
 • Het Café:  
  Zo heet het restaurantdeel, links van de ingang. Deze ruimte leent zich bij uitstek voor borrels en recepties. Boekingen lopen via Hoofd Restaurant. UFB Partycatering verzorgt hier altijd de catering.

Alle onderwijszalen zijn standaard uitgerust met een vaste beamer (of een LCD scherm, als het om een 16-persoons zaaltje gaat), een pc, een projectiescherm en een geluidsinstallatie (bij zalen vanaf 56 ps). Ook een flipoverstandaard behoort in alle zaaltjes vanaf 16ps tot de vaste uitrusting.

Bij apparatuurstoringen kan men op het telefoontoestel in de zaal het storingsnummer 6536 bellen en dan wordt direct ondersteuning geboden.

Zaalaanvragen
Zalen voor onderwijs of vergaderingen kunnen per mail bij ons worden aangevraagd. Als het een onderwijsvak betreft is het verstandig om vooraf met de onderwijscoördinator contact op te nemen..

U kunt bij ons ook een zaalaanvraag indienen voor andere universiteitslokaties zoals het Gorlaeus, het Van Steenis, het WSD, het KOG e.d..  

Kijkvenster zaalboeking
Via een handige internetfunctie kunt u op elk gewenst moment in ons zalensysteem ZRS (Zaal Reserverings Systeem) kijken welke zaal er voor u ingeboekt staat. Naast het zaalnummer vindt u hier ook de tijd, de aktiviteitomschrijving en het boeknummer.

Zaalannulering
Als u geen gebruik maakt van een geboekte zaal bent u verplicht deze weer tijdig bij ons af te melden. Graag ontvangen wij uw afmelding via de mail, zo mogelijk met opgaaf van het boeknummer.  

Evenementen

Heeft u een evenement te organiseren?
Hier komt altijd een hoop bij kijken. De Servicedesk helpt u daar graag bij. Kom bij ons langs om de mogelijkheden door te spreken (benodigde zalen, extra meubilair, apparatuur e.d.)


Audiovisuele apparatuur

Alle onderwijszalen zijn voorzien van benodigde apparatuur. Op aanvraag kunt u bij de Servicedesk ook een laptop, beamer, digitale camera, voicerecorder of stemkastjes lenen. Voorwaarde bij elke aanvraag is wel, dat de gevraagde apparatuur voor onderwijs-doeleinden gebruikt wordt.

Heeft u andere apparatuurwensen? Dan kan wellicht de medewerker van de AudioVisuele dienst iets voor u betekenen. 

Dienstauto

FSW medewerkers kunnen gebruik maken van de dienstauto voor werkgerelateerde ritten. De auto reserveert u bij de Servicedesk.

De autosleutel en de kilometerstaat haalt u kort voor uw rit op bij onze balie. Het gebruik van de dienstauto kost € 0,40 per kilometer en wordt doorbelast op het opgegeven SAP-nr.


Laatst Gewijzigd: 13-03-2015